Vendégház a Zöld kapuhoz


Falusi turizmus, falusi szálláshelyek előnyei

Vendégház a Zöld Kapuhoz
Minden igényt kielégítő kényelem

Falusi Szálláshely  - 4 Napraforgó
                 
Falusi szálláshely 4 napraforgó

Falusi szálláshely, Vendégház a Zöld Kapuhoz"Régóta kerestem olyan szálláshelyet amely magába foglalja a falusi vendéglátás előnyeit és olyan extra szolgáltatásokat is nyújt (wellness, úszómedence) mint a nagy szállodák. Most megtaláltam! Nagyon tetszett nekünk a ház hangulata, a gyönyörű régi bútorok, és a modern fürdőszoba. Irigyeljük a csodálatos kertet a régi gyümölcsfákkal és a madarakkal. A nap egyik fénypontja mindíg a teraszon eltöltött vacsora volt, ahol külön öröm volt látni, hogy Gergő baba hogy telerakja a pocakját. (a szülei nemkülönben!!)..."
Moldvay Olívia és családja

MedenceA tömegturizmus elterjedésével párhuzamosan alakult ki az igény a csendesebb, békésebb pihenési lehetőségek iránt. Komoly népszerűségre tettek szert a turizmus lágyabb formái, mint pl. a falusi turizmus. Ez a tendencia országunkban is megfigyelhető, a hazai turisták is növekvő számban veszik igénybe a falusi turizmus kínálta lehetőségeket.

Vendégházunk környékeA nagy városközpontok zsúfoltságával, anonimitásával, sebességével szemben a városlakók egyre inkább kezdik előnyben részesíteni a nyugalmat, az emberek közvetlenségét, a természettel való kapcsolatot. A tiszta, nyugodt falusi környezet, az egészség megőrzését és visszaszerzését célzó szolgáltatások széleskörű fejlesztése különösen vonzóvá teszi a falusi turizmus igénybevételét azok számára, akik a mai rohanó és szennyezett világunkban az egészséges életmód és aktív turizmus lehetőségeit keresik.

Falusi turizmus, Hollókő - vendégházunktól rövid aútóúttal elérhetőSzép települések, vendégszerető házigazdák, hagyományőrző rendezvények, fesztiválok, gasztronómiai, s egyéb bemutatók továbbá kulturális, természeti és népi értékek várják mindazokat akik a falusi idegenforgalom, falusi turizmus előnyeit, szépségeit és nem utolsó sorban nyugalmát választják kikapcsolódásul.

Medves tóA falusi turizmus, a falusi szálláshely legfőbb jellemzői, előnyei a családias hangulatú vendéglátás, a természet közelsége, az egészéges táplálkozás, a mozgás, sport- és rekreációs programok. Ugyanakkor a népi hagyományok, kézművesség, a vidék kultúrájának megismerése lelki, szellemi gazdagodást ígér. Kedveltségének titka nagyrészt abban rejlik, hogy a falusi turizmus vendége személyre szóló kiszolgálást kap, nem pedig „tömegturista“ élményben részesül.

Vendégházunkban a falusi turizmus előnyeit ötvöztük a mai modern világban megszokott kényelemmel, és ezáltal biztosítjuk a zavartalan kikapcsolódást vendégeink számára.

Somoskői és Salgó várakElsősorban vendégházunk is ezt a célt tüzi ki maga elé: színvonalas, személyre szabott szolgáltatást nyújtani minden vendégének. Csendes, falusias környezetben kínáljuk szolgáltatásainkat, minden igényt kielégítő, kényelmes szobákkal várjuk a pihenni vágyót. Különös gondot fordítottunk a vendégház wellness-része, játszószobája és a medence kialakítása során is. Igyekeztünk olyan helyet létrehozni, amelyben mind az aktív, családi, mind pedig a kényeztető, relaxaló üdülés teret kap.

Séta a vendégház melleti erdőbenA természet kedvelőit is számos látnivaló várja, a Vendégház a Zöld Kapuhoz nagyszerű séták, kerékpártúrák kiindulópontja lehet. Igyekeztünk a falusi turizmus, falusi szálláshely előnyeit a mai modern világban megszokott kényelemmel ötvözni, és ezáltal zavartalan kikapcsolódást biztosítani. Vendégeink egyéb kéréseihez, igényeihez probálunk alkalmazkodni, vendégházunkban tényleg személyes szolgáltatást kap az idelátogató. Bízunk benne, hogy a falusi turizmusra is jellemz vendégszeretet, a baráti jellegű, személyes kapcsolat élményt jelent vendégeink számára.

Ha szeretne többet megtudni vendégházunkról, kérem kövesse a linket.

Nyaralás Itthon

SZÉP Kártya elfogadóhely

otp szep kartya elfogadohely

mkb szep elfogadohely

MKB, OTP és K&H is!

***

Hírek, Aktuális Programajánlat

Vers egyik kedves vendégünktől

Salgóbánya nem is rossz hely,
Lehetőségeknek háza,
Zöld kapuval vendéget vár
Kriszta mama kúriája.
...
Vendéglátás nagyon kedves,
Kenyér pirul kemencében,
Minden gyerek vidám kedvvel
Úszkálhat a medencében.
...
Gyuri bácsi szobrászművész,
Feje tele ötletekkel,
Bunker ha kell, anyagot ad,
És Nyáranyónak énekel.
...
Reggel-este asztalunkon
Friss és finom lakoma,
"Fogyókúra várhat most még!"-
Csak ezt mondja Kriszta mama.
...
A ház körül sok játék van:
Foci, tollas, gyerek mászó,
Hogyha esne, csocsó, lego,
Ping-pong asztal, gyerek játszó.
...
Szauna, masszázs, jakuzzi
Felnőtteket kényezteti,
Társasjáték, beszélgetés
A gondokat feledteti.
...
Bármerre elindulhatunk,
A táj kapuit kitárja,
Salgó vár és Medves fennsík
s a kert a vendégeket várja.
...
Boszorkánykő csak egy ugrás,
Somoskői vár sincs messze,
Petőfi is tanyázott itt,
Verset is írt nekünk persze.
...
Hogyha mélybe vágy a lelked,
Bányamúzeum téged vár,
De ha ősi kaland kerget,
Ipolytarnóc múltat feltár.
...
Egyszóval, ha ide eljössz,
Vendég, nem csalatkozol meg!
Pihenést és szórakozást
Vidám szívvel itt leled meg!
...
Szeretettel: Selmeci család (Maci, Nóra, Samu, Matyi, Jancsi)

-----------------------

Beszámoló bababarát
vendégházunkról a
Születés Hete Portálon:

„Összegzés: gyöngyszem, elsősorban igényeseknek

Mindent összevetve azt az állítást látjuk igazolódni, hogy a legjobb megtalálásához nem kell mindent végigpróbálni. A Vendégház a Zöld Kapuhoz – egészen nyugodtan állítható – hazánk egyik legkellemesebb családi szálláshelye.“

Link

-----------------------

Salgótarjánban és környékén számos látnivaló van:

Ipolytarnóc

Hollókő

Programok

 
 
DreamSite - honlapkészítés