Vendégház a Zöld Kapuhoz

           3109 Salgóbánya, Vár út 12

           zoldkapuvendeghaz@gmail.com

          +36-32-435-319

          +36-20-218-8023

  

GDPR - Adatvédelmi Szabályzat


A következő linken olvashat adatvédelmi szabályzatunkról.

Salgótarján Szállás

Igényes szálláshely, szállás, panzió, hotel, kiadó szoba 

Vendégház a Zöld Kapuhoz Salgótarján

Modern, igényes, jól felszerelt szálláshely, kiadó szobák Salgótarjánban.

 

A Vendégház a Zöld Kapuhoz csodálatos környezetben, Salgótarján belvárosától autóval mindössze 15 percnyire található, de a helyi buszjárattal is könnyen megközelíthet bennünket.

 

Jól felszerelt, modern szobák várják a Salgótarjánban szállást, kiadó szobákat, panziót kereső vendégeinket. Egy nagy hotellel vagy panzióval ellentétben, mi személyes, családias hangulatot teremtettünk.

2 kiadó, modern szoba és 2 nagy, kandallós lakosztály van a vendégházban. Nyáron a különálló kisház is kiadó, melyben jól felszerelt konyha van.

Ha munka, vagy kikapcsolódás hozza Önt Salgótarjánba és szálláshelyet, kiadó szobát keres, akkor vegye fel velünk a Kapcsolatot.

Salgótarján Szállás

 

Salgótarján Nógrád megye székhelye és egyben legnagyobb városa, lakosainak száma eléri az ötvenezret. A Cserhát és a Karancs - Medves hegység között helyezkedik el, a Tarján és a Salgó patak völgyében. A hegyvidéki környezet Salgótarjánt Magyarország egyik legszebb fekvésű városává emeli. 

 

Nevének eredete a Honfoglaláshoz kapcsolódik: "Tarján" volt az egyik honfoglaló törzs neve, a "Salgó" pedig egy régi magyar szavunk, melynek jelentése csillogó, fényes. A város igazi szépségét elsősorban az őt körülvevő természeti környezet adja: a Dolinka-völgy, Eresztvény, Salgó és somoskői várak, a Medves-fennsík mind kedvelt kirándulóhelyek.  

Salgótarjánban is akad látnivaló: a Nógrádi Történeti Múzeum a megye múltját mutatja be egyedülálló történeti tárgyi- és dokumentációs, valamint látványos művelődéstörténeti gyűjteményével. Mindenképpen említésre méltó még a Bányamúzeum, ahol a bányászkodás eszközei és emlékei valóságos környezetben láthatóak. A múzeum igazi ritkaságnak számít, hiszen egy 1938 és 1951 között működött akna vágatrendszerében lett kiépítve. Az udvaron ipari skanzent alakítottak ki, ahol a bányászkodás muzeális szállítóeszközei: mozdonyok, csillék, vagonok láthatók. 

 

Salgótarján kulturális szempontból is Nógrád megye központja: a városban működő József Attila Művelődési és Konferencia Központ egész évben érdekes programokat kínál. Színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal és egyéb számos műsorral várják az érdeklődőket. Nagy népszerűségnek örvend a minden tavasszal megrendezésre kerülő Nemzetközi Dixieland Fesztivál is.

"Tisztelt Házigazdák!

 

Először is nagyon köszönjük a családias vendéglátást, és a maximális kiszolgálást. Munkavégzés céljából érkeztünk a környékre így nagyon jól esett, hogy a munka után nagyon finom, bőséges vacsorával vártak. Én is, és a kollégáim is teljesen kipihenten mentünk reggelente dolgozni. Az itt töltött időre mindíg szívesen fogunk emlékezni, és biztos vissza fogunk térni a jövőben is.

 

Köszönettel: Szűcs László (Acsádi és Szűcs kft)"